Foderhuse og redekasser

Foderhuse og redekasser

 


 

 

 Vi ønsker, at være det sted du tænker på, når du ønsker en særlig ting til dine fugle og andre dyr i haven. 🙏🏽

 

Unikke foderhuse og kvalitets redekasser, som både er kønne, at se på og opfylder de behov fuglene har for trygge redebygnings muligheder og som du og din familie kan få glæde af, at se på hele året i haven. 

 

   

 

God underholdning er det, at se en mejse eller musvit tage redekassen i besiddelse, når foråret er i sin hel spæde start, og følge hvordan hannen bringer føde, først til den rugende hun, dernæst når de sammen kommer med mad til det sultende kuld unger. Inden man har fået set sig om, er ungerne på vingerne og kan ses rundt omkring i træer og buske, hvor de tigger mad fra de voksne. 

 

 

 

Vinteren igennem bruger mange fugle redekasserne som overnatningskasser; så at anskaffe gode redekasser er en god investering, hvis man holder af, at følge fuglenes kredsløb året igennem.

 

 

   

 

Foderhusene i haven er uundværlig for dem der holder af fugle. At vinterfodre kan give et liv uden lige i haven, med et væld af forskellige arter på brættet. En god idé er det at have flere foderhuse/brædder hængende, hvor fuglene kan flyve til og fra. Det kan give mange forskellige arter på en gang, og for mange er det en “aha” oplevelse, at registrere, hvor mange forskellige fugle vi faktisk har i Danmark året/vinteren igennem. Her er det virkelig anbefalelsesværdigt, at have en god kikkert stående i vinduet, som nemt kan gribes, når fuglene er der og spørgsmålet melder sig om, hvad det er for en fugleart..

En plakat med havens fugle tæt ved vinduet kan vise sig at være guld for den der gerne vil vide, hvad fuglen hedder og hen ad vejen måske en fugleguide, hvor du kan studere fuglen i nærmere detaljer...

 

 

 

Vores ambition er at have kvalitets redekasser, vi har derfor et stort udvalg af FSC mærkede kasser i forskellige træsorter samt i træbeton, som er Rolls Royce’n inden for redekasser, den er uopslidelig og fuldstændigt umulig for spætter og andre sultende rovfugle og dyr at bryde ind i.
Send en besked

Kommentarer vil blive godkendt før de vises.