Lidt om at tømme redekasser

Lidt om at tømme redekasser

Jeg har været tidligt ude i år og tømme redekasser. Jeg havde i et stykke tid iagttaget yngleagtigt adfærd hos flere af havens fugle og da jeg har prøvet,  hvordan det der er at få en sværm fuglelopper i hoved, tænkte jeg at tiden var ved at være moden. Det også inden temperaturen bliver alt for høj og vækker utøjet... Så iført handsker, medbringende en skruetrækker til at åbne kasserne med og en tang til trække rederne op med, gik jeg igang fra en ende af og fik tømt de fyldte redekasser. Det er faktisk sjovt og imponerende, at se de fine reder bygget opfindsomt af al muligt, fjer, græs, mos, hundehår osv. Normalt ville jeg have hældt kogende vand i kasserne mod eventuelle lopper, men det blev ikke nødvendigt. Bagefter revurderede jeg kassernes ophængs steder og fik ændret lidt på det, så nu kan jeg bare glæde mig til følge fuglenes indflytning ☀️

 Stort udvalg af forskellige redekasser i butikken
Send en besked

Kommentarer vil blive godkendt før de vises.